PROLAZI VREME A I MI SA NJIM


Prolazi vreme a i mi sa njim.

Najpre smo pristali da piše Kosovo sa fusnotom u kojoj je bila dopisana jedna ozbiljnoproširena rečenica.Albanska strana se nasmešila, rekla da će, kada prvi zimski vetar  dune, otpasti ta “pahulja“. Još nije dunuo taj zimski vetar a o fusnoti/pahulji više niko i ne priča. Cinizam se digao na viši nivo pa nam je Štefan FIle uz osmeh objasnio šta je za EU integritet jedne sredine ili države. Zamazivanje očiju se nastavlja, laž smenjuje laž i ja nemam više nikakvu dvoumicu da se ovde radi o smišljenoj prevari Srbije. Tako smo verovali, kao sada Štefanu Fileu, i Martiju Ahtisariju a on nam je namestio bombardovanje.

 

Gledam nešto sinoć izveštaj o neredima na utakmici u Kruševcu, slušam šta Fudbalski savez Engleske traži od UEFA i kako komentarišu događaj pa mi dođe tužno. Sad će ovi naši opet da se pravdaju, ovi će odozgo da tovare kao i svako magare koje se zaglavi u blato a naši će da se pravdaju, pravdaju sve dok im UEFA ne rebne krivicu. A da hoće, u to budite sigurni. Mi smo moneta za potkusurivanje, bili i ostaćemo, jer takvi trebamo velikim sistemima.

Prolazi vreme a i mi s njim.

Duboko verujem u dve stvari: 1. Niš ima budućnost ako se politički dobro pozicioniraju snage i krene u razvijanje ovog regiona i 2. nije sve u EU. Neprestana uslovljavanja, nadmen stav pojedinih prosto me goni da okrenem glavu od Zapada, ne tražeći i ne želeći ništa sa te strane.

Vreme nam je da zaustavimo vreme koje uludo prolazi a i naši životi sa njim.

One thought on “PROLAZI VREME A I MI SA NJIM

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s