Bolnice i simboli


Veliki grad poput Niša je dobio operaciono zdanje kakvog nema južno od Dunava – dakle, vrlo neophodnog za ovaj region. Mnogima će zdravstvene tegobe biti brže i lakše otklonjene najsavremenijom opremom i u, pretpostavljam, odličnim uslovima za lečenje. Tome  nema ništa dva se prigovori, nadam se? Idemo dalje.

Vest koja je nekako preplavila medije vezana je za simbole koji se nalaze na zgradi bolnice. Što se mene tiče, van svake sumnje je da se radi o simbolima ezoterijskih društava – Templara,Slobodnih Zidara ili Malteških vitezova, sasvim je svejedno. Ova društva su nastala na istim filosofskim osnovama, vrlo često imaju paralelno delanje i neretko je pripadnik jedne član još neke od ovih organizacija. Ja tu ne vidim problem osim u duploj članarini- pa i onda, ko može to sebi da priušti eto mu prilike. Tome valjda nema prigovora? Idemo dalje.

Ko zna koliko je bolnica podignuto novcem Slobodnih Zidara ili Templara ali to ne znamo pa nas i ne boli. Idemo u te bolnice, lečimo se i ne vidimo problem u tome. BAŠ ME BRIGA ko je dao novac za ovo zdanje ako to čini dobro ljudima. NI NAJMANJE MI NIJE VAŽNO pod kojim uslovima je novac za Bolnicu stigao do Ministarstvo koje ga je utrošilo na izgradnju iste.Nagledao sam se senzacionalsta u različitim strankama koji su,po navici, samo uzimali, nikada davali.

Pozdravimo stvaranje jer je to jedino normalno. U celom svetu već postoje zgrade sa masonskim simbolima, neke su napravljene u njihovom obliku. I tu se ljudi leče…

740796_394177697339843_1523946693_o AdvocateIllinoisMasonic5__ChicagoIL

One thought on “Bolnice i simboli

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s